Amningsgarderoben.

Det finns inte särskilt många alternativ när det kommer till amningskläder. Sektionerna i vanliga affärer är antingen minimala, reducerade till endast underkläder eller ickeexisterande. Vilket suger? Jag har ammat sedan dag 1, och planerar att göra det så länge jag kan, men vill inte behöva springa runt i vad som ser ut som en pyjamaströja med lager. Personligen tycker jag de flesta amningskläder är för fula eller för oansenliga. Men jag vill inte ha "vanliga" kläder på mig heller, skulle jag ta på mig en klänning så behöver jag ju helt plötsligt blotta allt från axlar till tår för att få ut en boob liksom. och har jag på mig en vanlig t-shirt med en amnings-bh under så blir det lite "spring break" vibbar när jag måste lyfta hela skiten & så blir det så jävla bökigt, särskilt när man har en unforgiving bebis som blir till en otålig tutt-gremlin när han är hungrig. 
 
Så medans jag laddat garderoben med amningsvänliga plagg jag inte behöver sluta bära när jag ammat klart så har jag mest levt i HMs basic amningslinnen. De är superbekväma och bra som basplagg, men jag behöver något mer individuellt, så har börjat samla på mig lite roliga skjortor och blusar. Allt med knappar, coola mönster och detaljer  jag kan ha en BH eller ett linne under. Knappkläder har gjort saker mycket enklare; jag kan knäppa upp dem och få ott om plats att bekvämt dra dem uppåt, eller knäppa upp och bara öppna dem. Försöker även hitta lite button-up klänningar och annat smått och gott. Det har blivit knappfest i min garderob basically. Jag har hittat mycket av mina favoritlagg just nu på Tradera. Jag älskar att thrifta, delvis för att det är mer ekovänligt och delvis för det mer unika utbudet man helt plötsligt får. Men jag HATAR att behöva asa mig hela vägen till en butik och rota runt, det är så jobbigt att hitta nice grejer irl men när jag handlar online så är allt plötsligt kategoriserat åt mig och jag kan söka efter plagg ner till minsta detalj. 10/10 introvert-rekommendation. 

Det är inte så revolutionerande med button ups som amningskläder, men imo är det ett långt bättre alternativ än kläderna som faktiskt är ämnade för amning out there. Amningplagg är alltid dyrare men sällan snyggare ,eller ens lika snygga, som vanliga plagg brukar vara. And I ain’t having it.
 
Mina senaste fynd, hemklickade från sellpy. amningstestade & approved.
0 kommentarer

Caseapp.se

 
Uppdaterade nyligen mitt abbonemang och leveled up från en iPhone 5S till en iPhone 8. (Asnice btw) och behövde då ett skal eftersom jag är den klumpigaste människan på jorden när det gäller telefoner. Min bror tipsade om Caseapp och jag måste ärligt säga det är en amazing tjänst. Man väljer själv vad man vill ha på sitt skal; man kan göra kollage, lägga till text, det finns massor av dekaler att välja mellan, och det var sjukt snabb leverans. Det tog 2 dagar för mitt custom skal att komma hem i brevlådan. Det är fucking gorgeous och helt unikt. Jag valde att göra ett skal av en bild på en grov Opal, då det är min favorit- och månadssten. Love love love! Det kostade ca 300 :- inkl. frakten, vllket jag tycker är rättvist med tanke på hur fort det går och hur bra kvalitet skalet ändå verkar vara, samt att det är helt individuellt.
 
Sitter just nu och tittar på film med lillplutten sovandes i sin babybjörn (vilket förövrigt är den bästa bebisuppfinningen som någonsin skapats, har jag sagt det? hade inte klarat mig utan den!) Tänker ta tag och städa litegrann, sen ta bilder på lite nya thrift-fynd jag jorde häromveckan på tradera/sellpy som precis levererats. Tänker prata mer om det senare, men basically är det secondhandshopping utan att man behöver lämna sängen (best part) och gräva igenom rack efter rack med kärringkläder i en butik i en kvarts evighet för att hitta något man ÄLSKAR som sedan inte ens är i rätt storlek. Ttyl.
 
(null)
 
accessoarer caseapp opalskal
0 kommentarer